×

Warning: Illegal string offset 'url' in /home/customer/www/oldhams.au/public_html/wp-content/themes/bluelily/single-project.php on line 7

Forsyth Barr

Project Summary

Client: Forsyth Barr

Project Type: Offices

Project Timeframe: 2019

Architects: Warren And Mahoney

Awards: NZIA Wellington, Winner Interior Category 2020

Project Description

The front-of-house area for investment firm Forsyth Barr displays a smart use of materials that required an exacting standard of workmanship. The area, on the 22nd floor of a Lambton Quay high rise, features a combination of timber-lacquered wall battens which are installed on the lift fronts and extend around curved walls into the reception, resulting in a comfortable flow and natural feel.

A selected stone tile is installed in the expansive waiting area and a feature stone patterned wall sits directly behind the reception. All the meeting rooms that back onto the front of house have had a detailed manifestation built into their glass to maintain privacy while letting in natural light.

Back to top